stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Stěhování a vyklízení

Stěhování a vyklízení pro Pardubice a okolí

23.1.2018

Přestože naše stěhovací vozy každé ráno vyjíždějí z Hradce Králové, potkáte nás denně na cestách především po celém Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Proto pokud řešíte stěhování a vyklízení pro Pardubice a okolí, neváhejte se na nás obrátit – máme to k vám kousek, můžete se spolehnout na profesionální přístup, a navíc nabízíme dobré ceny.

detail článkuu

Tipy na stěhování pro Pardubice a další krásná města

30.1.2017

Radujete se z nového bytu či domku? Nejspíš máte za sebou papírování a nyní zbývá „jen“ stěhování. Abyste zvládli přesun do nového obydlí v dobré náladě, přinášíme vám několik stěhováckých tipů, které platí úplně pro všechny, ať už chcete obydlovat Pardubice, Hradec Králové, Chrudim nebo jiné krásné místo ve světě.

detail článkuu

Vyklízení a likvidace pozůstalostí

14.9.2016

Koupili nebo zdědili jste nemovitost, kterou chcete opravit či prodat, ale není vyklizená? Nechcete řešit cizí harampádí? Přebírat se v minulosti? Nemáte čas a chuť se zabývat vyklízením? Máme pro vás snadné řešení! Stěhování Lánský zajišťuje vyklízení a likvidaci pozůstalostí v Hradci Králové, Pardubicích a okolí. Stačí, když nás zkontaktujete, o vše ostatní se postaráme. 

detail článkuu

Jak vybrat stěhovací firmu a ušetřit

17.8.2016

Jako byste toho na zařizování neměli málo, že? Vše zabalit, zajistit klíče, nahlásit všude novou adresu a ještě vybrat stěhovací firmu, která se o vše kompletně postará a ještě bude za rozumnou cenu. V tvrdém světě stěhováků se pohybujeme už nějaký ten pátek, proto jsme dali hlavy dohromady, abychom vám sepsali pár tipů, na co si dát pozor a na čem vás stěhovací firma může takříkajíc „natáhnout“.

detail článkuu

Stěhování firem Hradec Králové a okolí

30.5.2016

Měníte firemní prostory? Potřebujete přestěhovat kanceláře, výrobu či sklady? Přemístit dílnu, prodejnu či komerční prostory? Stačí zavolat a kompletně se postaráme o zabalení věcí ke stěhování, rozmontování nábytku, přestěhování, převoz i následné zabydlení firmy v nových prostorech. S námi je stěhování firmy hračka!

detail článkuu

Tipy na stěhování aneb vyvracíme mýty

27.1.2016

Ať už obýváte Hradec Králové, Pardubice, Jaroměř, Přelouč či Náchod nebo dokonce bydlíte na druhé straně zeměkoule, mýty o stěhování putují po celém světě. Pojďte se dnes na některé z nich podívat a porovnat s tím, jak to chodí v praxi a využijte osvědčené tipy na stěhování!

detail článkuu

Přeprava zboží i nábytku z obchodních domů

19.11.2015

Vyhlédli jste si v obchodě krásnou sedací soupravu nebo novou ložnici, ale nevíte, jak ji přestěhovat k sobě domů? Můžete využít dopravce přímo z obchodních domů s nábytkem, ale pokud bydlíte mimo jejich rádius dopravy nebo dokonce ve vyšším patře, může vám přijít přeprava pěkně draho – možná i dráž, než samotný nákup nábytku. A právě s výhodným převozem objemných nákupů vám pomůže Stěhování Lánský! A nejen to...

detail článkuu

Do čeho to mám zabalit? Krabice na stěhování a další tipy

22.5.2015

Už víte, kam se budete stěhovat a kdy se budete stěhovat. Termín se blíží a vás čeká jasný úkol – vše zabalit. Prohlédnete si byt a říkáte si, že to bude na hodinku? Ač si myslíte, že máte málo věcí, na zabalení si vyšetřete určitě více času. Balení vám také usnadní správní pomocníci. Koho si krom krabic na stěhování a novin vzít na pomoc? 

detail článkuu

Kdy si objednat stěhovací firmu?

16.2.2015

Máte se stěhovat. A stěhování je spojené se spoustou starostí. Vše zabalit, zkontrolovat smlouvy, dokoupit potřebné nové vybavení, zajistit vymalování nového bytu a další důležité kroky, na které nesmíte zapomenout. Co byste ale měli řešit jako první, když víte, kdy se budete stěhovat? No přece stěhovací firmu!

detail článkuu

Stěhování na klíč: Proč využít stěhovací službu?

13.1.2015

Někdo si raději vše zařídí sám, jiný přenechá starosti se stěhováním profesionálům. Možná patříte do skupiny těch, kteří „nechtějí zbytečně vyhazovat peníze za něco, co zvládnou sami“. Anebo jste vyzkoušeli stěhování na klíč a zjistili jste, že se to opravdu vyplatí. Pojďme se na oba případy podívat podrobněji.

detail článkuu
12