stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Do čeho to mám zabalit? Krabice na stěhování a další tipy

22.5.2015

Už víte, kam se budete stěhovat a kdy se budete stěhovat. Termín se blíží a vás čeká jasný úkol – vše zabalit. Prohlédnete si byt a říkáte si, že to bude na hodinku? Ač si myslíte, že máte málo věcí, na zabalení si vyšetřete určitě více času. Balení vám také usnadní správní pomocníci. Koho si krom krabic na stěhování a novin vzít na pomoc? 

Bedny na stěhování

Základ každé výbavy na balení věcí tvoří bedny na stěhování, ideálně tzv. banánovky. Uložíte do nich kuchyňské nádobí, knihy, doklady, oblečení i drobnou elektroniku. Možná si říkáte, že je to jen kus obyčejného papíru, ale právě banánovky jsou geniální. Proč?

  • jsou velké tak akorát (52 x 39 x 24 cm)
  • mají dno i víko
  • unesou až 30 kg
  • jsou dobře stohovatelné
  • dají se snadno popsat

Plánujete stěhování dlouhodobě a chcete si „nasbírat“ po supermarketech dostatek banánovek? Počítejte s tímto:

1. I když už banány nejsou nedostatkovým zbožím, sehnat banánovku bývá nadlidský výkon. Prostě nejsou. A když už se nějaká v obchodě objeví, strhne se o ní boj – takový nápad, jako vy, mělo více lidí.
2. Banánovek budete potřebovat 10, 20, 30... Jak dlouho je budete shánět? A hlavně – kam je do stěhování uskladníte?

S balením před stěhováním se snažíme zákazníkům vyjít maximálně vstříc, proto vám za malý poplatek banánovky zapůjčíme. V nabídce máme 150 – 200 kusů. Neváhejte nás kontaktovat a včas si krabice i termín stěhování zarezervovat! Krabice přivezeme přímo k vám domů a v den, který se vám bude hodit.

Noviny vs. bublinková fólie

Dalším pomocníkem je výplňový a ochranný materiál, jako jsou noviny a bublinkové fólie. Pořizovaní cena novin je minimální, popř. můžete použít letáky, které chodí do schránky zdarma. Noviny ale mají dvě nevýhody – tiskařská barva může z papíru pouštět a zašpinit porcelán a i když se budete snažit zabalit na jedničku, neochrání křehké věci tak, jako bublinková fólie. Stěhování Lánský dodá pro vaše stěhování i bublinkovou fólii a vy tak můžete stěhovat své cennosti maximálně bezpečně.

Smršťovací fólie

I když při stěhování dáváme maximální pozor, tak počasí a přírodě neporučíme. Smršťovací fólie ochrání váš nábytek i spotřebiče před poškrábáním, vlhkostí a nečistotami. Do této fólie doporučujeme zabalit ledničku, pračku, čalounění nábytek a další.

Fix a izolepa

Izolepa je skvělý vynález. Během stěhování ji nedáte z ruky – tu je potřeba přilepit poznámku, tam spojit bublinkovou fólii. A fix či propiska? Bez té se 100% neobejdete! Všechny krabice a tašky je potřeba popsat – co v nich je a do které místnosti v novém bytě přijdou.

Zajímá vás, jak stěhovat jídlo? Nebo jaké nadstandardní služby nabízí Stěhování Lánský? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vás s našimi službami seznámíme a nabídneme vám řešení na míru!

Zpět do kategorie