stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Vyklízení a likvidace pozůstalostí

14.9.2016

Koupili nebo zdědili jste nemovitost, kterou chcete opravit či prodat, ale není vyklizená? Nechcete řešit cizí harampádí? Přebírat se v minulosti? Nemáte čas a chuť se zabývat vyklízením? Máme pro vás snadné řešení! Stěhování Lánský zajišťuje vyklízení a likvidaci pozůstalostí v Hradci Králové, Pardubicích a okolí. Stačí, když nás zkontaktujete, o vše ostatní se postaráme. 

Kompletní vyklizení pozůstalosti

Postaráme se o vyklizení bytů, domů, půd, sklepů, garáží i zahrad. Podle vašeho přání zajistíme odvoz nábytku, kuchyňské linky, koberců i ostatních podlahových krytin, spotřebičů a dalšího interiérového vybavení. Po vyklizení pozůstalosti nemovitost zameteme a předáme v dohodnutém stavu. Vše navíc ve velmi krátké lhůtě a za velmi příznivou cenu!

Zajistíme likvidace pozůstalostí

Nechte starosti a námahu s vyklízením na nás. Veškeré věci odvezeme a postaráme se o likvidaci pozůstalostí – samozřejmostí je ekologická likvidace elektroodpadu, dle možnosti třídění odpadu a odvoz do sběrného dvora. V případě zájmu zajistíme i drobné bourací práce a rádi vám doporučíme zkušené řemeslníky pro pomoc s rekonstrukcí nemovitosti.

Proč nechat vyklízení a likvidaci pozůstalosti na nás?

  • Fungujeme rychle a spolehlivě
  • Za malý poplatek se zbavíte velkých starostí
  • Máme bohaté zkušenosti a profi zázemí
  • Sehraná parta stěhováků je samozřejmostí

A kolik vyklízení stojí?

Protože je každý náš zákazník jedinečný, připravujeme cenovou kalkulaci vždy na míru. Jako první nemovitost navštíví náš technik, abychom měli přesnou představu o časové náročnosti, mohli vám doporučit nejlepší výhodné řešení (např. vybrat vhodný vůz a počet stěhováků) a především vytvořit přesnou cenovou kalkulaci bez víceprací.

vyklízení pozůstalostí

Stěhujeme a vyklízíme už nějaký ten pátek, proto již máme v oku, kolik práce a času bude potřeba. Víme, že čas je drahý, proto fungujeme velice rychle, a tak u nás nečekejte zbytečné natahování odpracovaných hodin a zvyšování již odsouhlasené ceny.

Pro objednání termínu a vypracování nezávislé cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat.

Zpět do kategorie