stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Kdy si objednat stěhovací firmu?

16.2.2015

Máte se stěhovat. A stěhování je spojené se spoustou starostí. Vše zabalit, zkontrolovat smlouvy, dokoupit potřebné nové vybavení, zajistit vymalování nového bytu a další důležité kroky, na které nesmíte zapomenout. Co byste ale měli řešit jako první, když víte, kdy se budete stěhovat? No přece stěhovací firmu!

Rezervace termínu – čím dříve, tím lépe

kdy objednat stěhování

To, že se budete stěhovat, většinou není ze dne na den, ale většinou v rámci několika týdnů až měsíců. Zarezervujte si proto včas termín u stěhovací služby.

Pokud není času nazbyt, minimální doporučovaná doba je týden předem. Abyste ale měli 100% jistotu, platí zde čím dříve, tím lépe.

Běžně přijímáme objednávky i několik měsíců předem, a tak můžeme zákazníkovi zaručit, že stěhování proběhne přesně v čase, kdy on potřebuje.

Hraje roli, kdy stěhování potřebuji?

Z celoročního hlediska žádné výraznější výkyvy nejsou. Lidé se stěhují v období letních dovolených stejně, jako v čase Vánoc. Jiné je to v rámci jednotlivých měsíců, kdy především ke konci měsíce bývají termíny plně obsazené (v tomto období většinou končí výpovědi z podnájmu). Proto, pokud plánujete stěhování k poslednímu týdnu či víkendu v měsíci, s rezervací stěhovací služby neotálejte.

7 výhod, jaké má stěhovací firma

Možná se vám nechtějí „vyhazovat“ peníze za cizí firmu a chcete ušetřit na tom, že celé stěhování zvládnete sami. Ano, to je volba každého, ale přinášíme výběr výhod, které vás možná utvrdí v tom, že je lepší, když vám někdo od starostí se stěhováním pomůže.

  • Nemusím shánět stěhovací vůz/dodávku.
  • Nemusím se spoléhat na to, zda kamarád bude mít na pomoc se stěhování čas.
  • Nemusím nosit těžké věci.
  • Nemusím shánět obalové materiály (krabice, fólie...).
  • Nemusím se starat o zabalení nábytku.
  • Nemusím se bát, že se cestou něco rozbije (stěhovací firma je pojištěná).
  • Nemusím se starat, kam odvezete nepotřebné věci.

Říkáte si, že je zbytečné objednávat stěhovací firmu, že se zvládnete přestěhovat za pomoci rodiny a přátel? To by vás poté mohl zajímat článek Stěhování na klíč: Proč využít stěhovací službu?, kde se dozvíte, jaké omyly a náhody se při stěhování stávají, pokud neoslovíte profesionály!

Plánujete stěhování? Kontaktujte nás a rezervujte si termín včas!

Zpět do kategorie