stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Tipy na stěhování pro Pardubice a další krásná města

30.1.2017

Radujete se z nového bytu či domku? Nejspíš máte za sebou papírování a nyní zbývá „jen“ stěhování. Abyste zvládli přesun do nového obydlí v dobré náladě, přinášíme vám několik stěhováckých tipů, které platí úplně pro všechny, ať už chcete obydlovat Pardubice, Hradec Králové, Chrudim nebo jiné krásné místo ve světě.

Budete se stěhovat? Dejte nám o tom vědět

Nevadí, že se budete stěhovat až za tři měsíce, kdy vám skončí výpovědní lhůta v podnájmu, ale již nyní si pro vás v kalendáři rezervujeme termín a vy tak budete mít jistotu, že na stěhování nebudete sami a že vám se vším pomůžeme. Pokud se zavoláním nebo vyplněním nezávislé poptávky ještě váháte, zjistěte podrobněji, kdy je ideální objednat stěhovací firmu.

Krabice a další obalový materiál nekupujte

Pořídili jste si nové hnízdečko a chcete investovat do papíru a igelitu, do kterého vaše věci zabalíte a pak ho buď vyhodíte nebo ho budete několik let skladovat ve sklepě? To je přece zbytečné!

Kupte si raději něco pěkného pro radost a krabice i další obalový materiál si u nás za malý poplatek jen půjčte. Ušetříte a nemusíte pak řešit starosti, co budete s tolika krabicemi a desítkami metrů bublinkové folie dělat.

Nakupujete nový nábytek? Dobře si to spočítejte!

Nové bydlení se většinou neobejde bez nového nábytku a jak je známo, ne každý osobní vůz převeze „elkovou“ sedací soupravu, dvě křesla a jídelní stůl. Ovšem, všechny obchodní domy vám ochotně nabídnou odvoz nábytku až domů, ale ta konečná cena za dopravu člověka spíš vyděsí.

stěhování pardubice

My vás děsit nebudeme, nabídneme vám daleko příjemnější cenu a navíc v Pardubicích a v Hradci Králové nepočítáme najeté kilometry. A zajedeme s vámi i do Ikei. No nezní to úžasně? Podívejte se na podrobnosti.

Jak najít dobrou stěhovací firmu?

Na stránkách jedné spolehlivé stěhovací firmy právě jste. Ale abychom nebyli jen u řečí - ideální jsou reference od kolegů a přátel. Pokud k vám reference nedorazila, podívejte se na internet, kde platí „důvěřuj, ale prověřuj“. Proto si ověřte sídlo firmy v živnostenském rejstříku (aby vás třeba po Pardubicích nestěhovala firma z Plzně) a nechte si předem spočítat, kolik vás stěhování bude stát. Podívejte se na další tipy pro výběr férové stěhovací firmy.

Stěhováním se nestresujte, nechte ho na nás

Pokud se chcete opravdu stěhovat v klidu a v pohodě, nechte všechny starosti na nás. Jsme v branži už nějaký ten pátek a víme, že kolem stěhování panuje spousta mýtů, které taky našim klientům (většinou) úspěšně vyvracíme.

Stěhujeme a vyklízíme především v Hradci Králové, v Pardubicích a okolních městech. Zajímá vás více? Neváhejte nás kontaktovat!

Zpět do kategorie