stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Stěhování firem Hradec Králové a okolí

30.5.2016

Měníte firemní prostory? Potřebujete přestěhovat kanceláře, výrobu či sklady? Přemístit dílnu, prodejnu či komerční prostory? Stačí zavolat a kompletně se postaráme o zabalení věcí ke stěhování, rozmontování nábytku, přestěhování, převoz i následné zabydlení firmy v nových prostorech. S námi je stěhování firmy hračka!

Stěhujeme firmy v Hradci Králové i okolí

Stěhování Lánský, to jsou profi stěhováci z Hradce Králové, kteří vám zajistí převoz čehokoliv kamkoliv. Stěhujeme byty, domy, firmy i kanceláře nejen v Královéhradeckém kraji. V Praze i Středočeském kraji jsme jako doma a nejsou nám cizí ani další oblasti z celé České republiky.

Přemístíme vás nejen do nového sídla firmy, ale i na výstaviště či expozici a zase zpátky.

Přestěhujeme vás bez narušení provozu

Dobu stěhování po domluvě přizpůsobíme vašemu provozu. Cena za přestěhování firmy se odvíjí od rozsahu stěhování a vzdálenosti – podrobnou cenovou nabídku vám připravíme po vstupní schůzce, na které zjistíme všechny vaše požadavky a představy.

Proč si pro stěhování firmy vybrat nás?

  • Před stěhováním proběhne informační schůzka.
  • Domluvíme časový harmonogram i rozsah stěhování.
  • Zajistíme zabalení i vybalení jednotlivých věcí.
  • V případě zájmu zajistíme montáž i demontáž nábytku či výmalbu.
  • Stěhování, poničení věcí či objektů je pojištěné –případné škody jsou za námi.
  • Postaráme se o likvidaci starého nábytku a vybavení.
stěhování firem

Kompletní stěhovací práce od A do Z

Nejenže se postaráme o vyklizení a vyčištění původního prostoru, ale zajistíme i kompletní práce se zabydlením nového firemního sídla. Od výmalby, smontování nábytku a vybalení vybavení.

Víme, že na rychlosti a přesnosti velmi záleží, proto děláme vše pro to, aby stěhování proběhlo v co nejkratším čase a systematicky.

Stěhování prodejny, skladu i komerčních prostor

Máme mnohaleté zkušenosti, sehraný tým a vybavený vozový park. Rádi vám poradíme, jak přestěhovat prodejnu či sklad co nejsnadněji a bez zbytečných komplikací. Stěhujeme vybavení, materiály i zboží. Pro více informací nebo pro sjednání osobní schůzky nás neváhejte kontaktovat.

Zpět do kategorie