stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Stěhování a vyklízení pro Pardubice a okolí

23.1.2018

Přestože naše stěhovací vozy každé ráno vyjíždějí z Hradce Králové, potkáte nás denně na cestách především po celém Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Proto pokud řešíte stěhování a vyklízení pro Pardubice a okolí, neváhejte se na nás obrátit – máme to k vám kousek, můžete se spolehnout na profesionální přístup, a navíc nabízíme dobré ceny.

Od Opočínku po Hostovice - to je stěhování Pardubice

Potřebujete převést nábytek z obchodního domu do bytu nebo odvést starou pohovku na chalupu? Hledáte, kdo vás rychle a bez problémů přestěhuje nejen po Pardubicích, ale i celé České republice? Mění vaše firma sídlo a sháníte, kdo vám všechny stoly, šanony a počítače přemístí? Nechte vaše starosti na nás, stěhování je naše parketa.

Proč právě my?

  • Technik zjistí rozsah prací a vy máte vždy přesnou kalkulaci předem.
  • Jsme pojištěni (jak předměty určené ke stěhování, tak objekty, kde stěhování probíhá).
  • Díky nadstandardním službám se budou mít vaše věci jako v bavlnce.
  • Máme bezvadně sehraný tým a moderní vozový park.
  • Rádi vám se stěhováním poradíme a se vším pomůžeme.
  • Stěhujeme, vyklízíme a převážíme cokoliv kamkoliv po Hradci Králové, Pardubicích, Praze i celé České republice.

Chci cenovou kalkulaci

stěhování a vyklízení pardubice

Vyklízíme byty, sklepy i garáže

Zdědili jste nebo koupili byt, který je plný věcí, které chcete někam odvést? Sklep sotva zavřete, protože se v něm kupí spousta harampádí, které čeká na odvoz, ale nemáte na to čas a ani chuť to řešit? Nebo je to obdobné s garáží, která je vaším černým svědomím a místo auta v ní stojí skladiště věcí, o kterých už ani nevíte, že je máte?

Tohle známe a víme, že je nejvyšší čas na změnu. S námi se nemusíte přebírat cizími věcmi nebo předměty ze své minulosti – o vyklizení bytu, sklepu či garáže se rychle postaráme, prostor uklidíme a vás bude čekat prostor připravený na nové začátky.


Se stěhováním a vyklízením dlouhodobě spolupracujeme s bytovými družstvy. 

A to stále není vše

Nejsme jen obyčejná stěhovací firma. Záleží nám na maximální spokojenosti našich zákazníků, proto flexibilně plníme jejich přání. S čím se na nás můžete obrátit?


Chcete vědět více nebo nás rovnou objednat? Kontaktujte nás.

Zpět do kategorie