stěhování vyklízení autodoprava nadstandard
Přestěhujeme Vás, chcete?
 

Přeprava zboží i nábytku z obchodních domů

19.11.2015

Vyhlédli jste si v obchodě krásnou sedací soupravu nebo novou ložnici, ale nevíte, jak ji přestěhovat k sobě domů? Můžete využít dopravce přímo z obchodních domů s nábytkem, ale pokud bydlíte mimo jejich rádius dopravy nebo dokonce ve vyšším patře, může vám přijít přeprava pěkně draho – možná i dráž, než samotný nákup nábytku. A právě s výhodným převozem objemných nákupů vám pomůže Stěhování Lánský! A nejen to...

Pomůžeme s výběrem, nákupem i přepravou

Víme, že převoz nábytku je náročný, ale také víme, že se často nemáte jak do vzdáleného obchodu dostat a že třeba nemáte nikoho po ruce, kdo by vám s výběrem pomohl. A od toho jsme tu my – nejen, že se postaráme o přepravu, ale zajedeme s vámi na nákup třeba do IKEA, kde vám pomůžeme s výběrem a následně i převozem nábytku až k vám domů.

Nakupte si v klidu a pohodlí vše potřebné, my zajistíme zbytek! A že vás nakupování nebaví a představa několika hodin v obchodním domě vás spíše děsí? Stačí, když nám dáte nákupní seznam a nákup nábytku i doplňků zařídíme za vás!

Doprava zboží z obchodů IKEA, SCONTO, ASKO a další

Ať už si vyhlédnete nábytek v Hradci Králové, Pardubicích nebo v Praze, zajistíme dopravu zboží z každého obchodu, ať už je to IKEA, SCONTO, ASKO nebo jakýkoliv jiný obchodní dům. Potřebujete převést novou vanu, postel či kuchyňkou linku? Přivezeme novou a navíc odvezeme starou! S námi se nestane, že byste byli bez nábytku nebo se vám doma doma pletly dvě sedací soupravy!

5 důvodů, proč nabízíme více než doprava z obchodních domů

  • Nepočítáme kilometry (Hradec Králové a Pardubice) ani patra, jenom čas.
  • Nenecháme vám nábytek za prvními uzamykatelnými dveřmi, ale dodáme ho do místnosti, kam ho potřebujete.
  • Obratem vás zbavíme starého nepotřebného nábytku.
  • V případě zájmu s vámi pojedeme na nákup a pomůžeme s výběrem.
  • Když chcete šetřit čas, dejte nám nákupní seznam a vše vám zajistíme na klíč.

Montáž nábytku

Nábytek je koupený, uložený u vás a je potřeba smontovat. Pokud raději přenecháte montáž nábytku jiným, využijte našeho zručného truhláře, který se o vše postará. Nejen, že po jeho návštěvě bude nábytek připravený rovnou k použití, ale také se postará o likvidaci obalových materiálů a finální úklid místa.

S námi je pořizování nového nábytku zábava! Nevěříte? Kontaktujte nás a vyzkoušejte si naše služby! Chcete znát cenovou nabídku? Vyplňte nezávazně náš formulář.

Zpět do kategorie